2012-01-10 09:02:50• hírek • Blikk.hu

Kováts Verát irigylik szerelme miatt

Visszaült az iskolapadba Kováts Vera, az X-Faktor fiatal énekesnője ugyanis bármennyire is élvezi a fellépéseket, tudja jól: a tanulmányait muszáj befejeznie.

Nagy Feró egykori mentoráltja az RTL Klub tehetségkutatója miatt hosszú hónapokra kimaradt az iskolából, az új év beköszöntével azonban máris elkezdte pótolni a lemaradásait. A sok csillogás, fellépés, fotózás és interjú mellett egy cseppet sem bánja, hogy újra az iskolában kell körmölnie és felelnie.

- Az új évvel kezdtem el újra az iskolát, nagyjából egy hete járok megint. Nagyon hiányoztak már a többiek, úgyhogy nagyon örültem, hogy újra láthatom őket. Szerencsére ők is örültek nekem, vártak már, és sokan mondták, hogy hiányzott nekik a nevetésem - mosolygott boldogan Vera, akit igazi sztárként fogadtak iskolatársai, és az X-Faktor kulisszatitkairól faggatták.

- Eddig még senkitől nem kaptam negatív visszajelzést a szereplésem miatt, és ez nagyon jólesik. A tanárok is gratuláltak, az osztálytársaim pedig egyfolytában kérdezősködtek a versenyzőkről.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: